fbpx

 internet algemeen

Glasvezel internet

Breedband Helmond gebruikt glasvezel tot in je meterkast om haar diensten aan te bieden. Glasvezel is niet alleen super snel, maar ook mega betrouwbaar! Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder internet en krijgen steeds meer apparaten (denk aan koelkasten, wasmachines, thermostaten) de mogelijkheid om ook verbonden te worden met het internet.

Doordat steeds meer apparaten op je internetverbinding worden aangesloten betekent dit dat er een veel grotere capaciteit nodig is om alles soepel te laten verlopen. De belasting op je internet wordt steeds groter en groter. Zeker als je het ook nog met de buren moet delen zoals bij ADSL en de kabel! En dat is juist het unieke van glasvezel: je krijgt een verbinding tot in huis en bent alleen van jezelf afhankelijk! 

bandbreedte

Altijd online

Het grote voordeel van internet van Breedband Helmond is de betrouwbaarheid. Onze missie is om ervoor te zorgen dat jij altijd online kunt zijn! Ons hele netwerk is dubbel opgebouwd zodat wij snel kunnen schakelen als één van de onderdelen niet naar behoren functioneert. Zo kunnen wij incidentele storingen heel erg beperken.

Is er een incidentele storing bij je thuis? Dan hebben wij altijd gratis servicemonteurs beschikbaar die bij je langs kunnen komen om je weer zo snel mogelijk vooruit te helpen. Deze service is helemaal gratis!

Wij doen er alles aan om onze missie "altijd online" na te leven.

De overheid en ziekenhuizen vertrouwen op ons betrouwbare netwerk en daar zijn we trots op!

 

* Of je optimaal gebruik kan maken van de volle snelheid hangt ook af van je eigen apparatuur zoals netwerkkaart en harde schijf. Dit is vooral van toepassing op de maximale snelheid van 1000Mbit. Neem contact op met onze servicedesk voor tips hoe je nog meer uit je verbinding kunt halen! We denken graag met je mee!

Wifi snelheden zijn afhankelijk van je woning en omgeving. Ondanks dat we hoogwaardige apparatuur gebruiken kunnen wij daar geen garanties op geven vanwege diverse factoren die wij niet in de hand hebben. Neem contact met ons op als je een mindere werking van de wifi ervaart, wij helpen je graag! Wifi kun je ook zelf verbeteren met deze handleiding.

 

Breedband Helmond B.V.
Schootense Dreef 26
5708 HZ Helmond
T: 0492 200 000
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2024 - Breedband Helmond