fbpx

cropped achtergrond1

Overstappen

Heb jij al televisie, internet en telefonie diensten? En wil je overstappen naar Breedband Helmond? Lees dan snel verder, want wij helpen jou met de zogeloze overstap.

 

Gratis installatie

Nadat de glasvezelkabel in de woning is aangelegd komt er een monteur op afspraak langs om de installatie in huis te verzorgen. De diensten worden volledig werkend opgeleverd zodat je direct en zonder problemen gebruik kan maken van onze diensten.

Meer informatie over de gratis basisinstallatie vind je hier.

 

Meenemen van huidig telefoonnummer

Als je ervoor kiest om gebruik te maken van telefonie dan wil je natuurlijk dat je telefoonnummer behouden blijft. Bij de aanmelding geef je op dat je het telefoonnummer (of nummers) mee wil nemen naar Breedband Helmond en wij regelen de rest. Zo eenvoudig is het.

 

Meenemen van e-mail adres

De meest gestelde vraag die wij krijgen gaat over het e-mailadres. Wat gebeurt er met mijn e-mail adres als ik overstap naar Breedband Helmond? Dat is enigszins afhankelijk van het e-mail adres wat je gebruikt.

Provider e-mail adres

Gebruik je een e-mail adres wat je van je huidige provider gekregen hebt (zoals @upcmail.nl, @ziggo.nl, @kpnmail.nl) dan zal deze komen te vervallen bij een overstap. Echter helpt Breedband Helmond hiermee. Vanaf het moment dat jij je aanmeldt bij ons krijg je een nieuw e-mailadres. Je hebt dan nog ongeveer 4-6 maanden om iedereen op de hoogte te brengen van de verandering. Het bestaande e-mailadres kan tot de aansluiting natuurlijk ook gewoon gebruikt worden. Onze medewerkers van de klantenservice leggen dit stap voor stap aan je uit.

Melding instellen in e-mail programma

Om het nog makkelijker te maken kun je in je mailprogramma instellen dat elk mailtje wat binnenkomt op het oude e-mailadres direct de melding krijgt dat het e-mailadres veranderd is. Zo weet iedereen direct dat ze het e-mailadres moeten aanpassen in hun adresboek. Vanwege de lange periode tussen aanmelding en aansluiting heb je meer dan voldoende tijd (4-6 maanden) om iedereen op de hoogte te brengen van de wijziging van het e-mailadres.

Algemeen e-mailadres

Gebruik je een algemeen e-mail adres zoals Gmail, Hotmail, Live of Outlook dan verandert er niets. Dit e-mailadres is niet gebonden aan de provider en blijft na de overstap precies zo functioneren als voorheen.

 

Opzeggen oude provider

Breedband Helmond kan het contract bij de oude provider opzeggen. Dit doen wij in samenwerking met de Overstapservice. Dankzij de Overstapservice zit je geen dag zonder diensten en betaal je nooit dubbel. Dat is nou service!

De providers die aangesloten zijn bij de Overstapservice zijn:

Ziggo

KPN

Telfort

XS4ALL

NLEX

Online

Tele2

T-Mobile Thuis

YouFone

Plinq

Trined

Speakup

Zeelandnet

Oxxio

MTTM

Netvisit

Glasnet

Staat je provider hier niet bij? Dan dien je zelf het contract op te zeggen.

Let erop dat je zelf verantwoordelijk blijft voor een eventuele contractverplichting die je bij je huidige provider hebt.

 

Hoef ik dan echt helemaal niets zelf te doen?

Nee eigenlijk niet. Het enige wat je kan doen is onze monteurs een kop koffie aanbieden, daar worden ze wel blij van!

 

 

Ja ik wil glasvezel

Breedband Helmond B.V.
Schootense Dreef 26
5708 HZ Helmond
T: 0492 200 000
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2024 - Breedband Helmond