fbpx

Waarom Breedband Helmond?

Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden leggen we eerst uit waarom we met Breedband Helmond zijn begonnen. Door de constante storingen en het niet nakomen van afspraken door de providers destijds, besloten wij om het zelf te gaan doen.

We wilden voor de inwoners van Helmond en daarmee ook onszelf een netwerk creëren wat altijd online is. Dat is niet iets wat je zomaar doet: het is een manier van werken die bij ons past. En dat is ons gelukt!

Breedband Helmond is trots op de samenwerking tussen de gemeente Helmond en e-Quest. die ervoor gaat zorgen dat elke inwoner van Helmond gebruik kan maken van de diensten van Breedband Helmond. 

Hieronder lees je meer over ons.

 

 • Onze leden staan centraal

  Wij betrekken onze leden constant bij de keuzes die we maken in onze dienstverlening. Of dat nu gaat om nieuwe producten, pakketten of zenders: jij hebt er altijd inspraak in!

  Doordat we onze bestaande leden constant betrekken bij wat wij doen weten we zeker dat we diensten aanbieden die onze leden willen hebben. Niet voor niets noemen onze leden Breedband Helmond "Mijn provider".

  Jij bepaalt samen met ons onze diensten. Een aantal van onze leden stellen zich aan je voor en vertellen over hun ervaringen met Breedband Helmond.

 • Gratis installatiemonteur bij aanmelding

  Wij ontzorgen jou bij de overstap zodat je probleemloos over kan naar Breedband Helmond. Wij willen er zeker van zijn dat jouw diensten perfect worden aangesloten en daarom sturen wij altijd een gratis installatiemonteur.

  Ga er lekker voor zitten, pak een kopje koffie en laat onze monteur het werk doen. Dat noemen wij nou een installatiegarantie!

  Lees meer over onze gratis installatie.

 • Gratis servicemonteur bij storingen

  Het regelmatig uitvallen van diensten bij andere providers heeft ons ook doen beseffen hoe belangrijk het is dat jij altijd online bent. Jij betaalt voor een dienst en je wil daar ook altijd gebruik van kunnen maken. Daarom hebben wij een gratis monteur beschikbaar die ervoor zorgt dat jij zo snel mogelijk weer gebruik kan maken van onze diensten bij een incidentele storing. We zijn tenslotte een lokaal bedrijf en kunnen jou snel van dienst zijn.

 • Wij zijn loyaal aan onze leden

  Als Breedband Helmond zijn we er trots op dat we zoveel loyale leden hebben. Daarom willen wij als enige provider bestaande leden belonen voor hun lidmaatschap. Des te langer je lid bent bij ons, des te meer korting je krijgt.

  Hier vind je alle mogelijkheden terug!

 • Geen belscripts, geen maximale beltijd, geen zorgen

  Korte lijnen en direct antwoord, zo is onze klantenservice opgezet. Je zult bij ons niet in een eindeloze wachtrij komen om vervolgens doorgeschakeld te worden. Wij beantwoorden jouw vraag direct! En weet je wat het mooiste is? Bij ons krijg je een medewerker aan de lijn die geen belscript volgt of een maximale beltijd heeft. Wij nemen onze tijd om jou goed te helpen.

  Wist je dat de gemiddelde wachttijd in 2016 bij onze klantenservice nog geen 5 seconden was? Door de opzet van onze klantenservice en servicedesk kunnen wij jou altijd snel helpen en ben je meteen aan de beurt. We kunnen natuurlijk nooit uitsluiten dat je een keer wat langer moet wachten, maar de gemiddelde wachttijd is ongeëvenaard!

 • Betrokken bij Helmond

  Breedband Helmond is, zoals onze naam het eigenlijk al zegt, een echt Helmonds bedrijf. We zijn ook heel erg betrokken bij Helmond als stad. Hieronder vind je een aantal voorbeelden hoe wij Helmondse verenigingen, stichtingen, bedrijven en bewoners ondersteunen.

  Wij zijn constant op zoek naar mooie, nieuwe initiatieven in Helmond om te ondersteunen om zo onze maatschappelijke betrokkenheid van de stad waar we trots op zijn te vergroten.

   

  Ondernemers

  Kleine ondernemers die bij ons lid zijn bieden wij de kans om via onze website een leuke aanbieding te plaatsen voor onze leden. Een win-win situatie voor de Helmondse ondernemer en de rest van onze leden.

   

  Sponsoring verenigingen

  Een groot gedeelte van de inwoners van Helmond is lid bij één van de vele sportverenigingen. Graag willen wij deze verenigingen ondersteunen waar we dat kunnen.

  Wij sponsoren op dit moment voetbalvereniging Rood-Wit '62, als ook de tennisverenigingen 't Lobke en het Trambaantje.

   

  Maatschappelijke stages

  Regelmatig bieden wij maatschappelijke stages aan, een voorbeeld daarvan is Hikmet. Hikmet heeft nadat hij zijn ICT opleiding aan het ROC met goed gevolg heeft afgerond, altijd getracht in een werkomgeving terecht te komen. Vanwege zijn handicap is Hikmet fysiek beperkt waardoor hij een drempel ervaart in de toetreding tot de arbeidsmarkt. Om Hikmet te helpen reintegreren boden wij hem een werkstage aan.

  Van januari tot juni heb ik stage gelopen bij Breedband Helmond! Vanaf de eerste dag was er een klik tussen mij en mijn inmiddels oud-collega’s. Ik ben mezelf echt heel snel een van hen gaan voelen, het voelde ook snel als een “thuis”. Het is een open en zeer toegankelijk bedrijf, het zijn stuk voor stuk mensen waarmee je goed kunt samenwerken.

  Ze zijn erg behulpzaam, en een heel warm team! De passie voor hun vak spat er vanaf! Voor mij was het een prachtperiode waarin ik naar het zeggen van mijn oud-collega’s veel heb gedaan. Ik heb samen met mijn vrienden bij Breedband Helmond die afgelopen 3 maanden heel erg veel plezier gehad, en wat hebben we veel gelachen! Het was elke dag een feest op de werkvloer! De tijd bij Breedband Helmond kan mij in ieder geval niet meer worden afgenomen!

  Hikmet

   

  Helmond stagestad

  Helmond Stagestad is een podium waar het bedrijfsleven én de studenten zich kunnen presenteren. Het richt zich ook op de onderwijs- en kennisinstellingen. Hun enorme kennis en kunde is inzetbaar voor tal van vragen waarmee bedrijven worstelen. Ook dit jaar worden weer Helmond Stagestad-oriëntatiedagen georganiseerd. Net als in de drie voorgaande edities nemen het Dr. Knippenberg College en het Carolus Borromeus College deel met hun leerlingen uit de derde klassen van het VMBO-T.

  Wij hebben voor de 2e keer, met het oog op de week van Helmond Stagestad, leerlingen mogen verwelkomen bij Breedband Helmond. Na de rondleiding in het “groene” datacenter konden de leerlingen interactief deelnemen aan diverse presentaties van verschillende afdelingen binnen e-Quest\Breedband Helmond. Hopelijk hebben zij hierdoor een beter beeld gekregen van wat er zoal gebeurt achter de schermen bij bedrijven zoals de onze. Wij hopen van harte dat deze talenten van de toekomst, mede door dit kijkje in de keuken, uiteindelijk de juiste keuzes kunnen maken voor hun toekomstige studierichting.

   

  Thomashuis

  Breedband Helmond heeft met de bewoners en begeleiders van het Thomashuis te Helmond deelgenomen aan de ProkkelSterrenslag. De ProkkelSterrenslag is dé landelijke start van de Prokkelweek. Elk team bestaat uit mensen met en mensen zonder verstandelijke beperking. Het gaat om samen sportief bezig zijn en zo elkaars mogelijkheden leren kennen.

  Zowel de bewoners, begeleiders en de aanwezige collega's van Breedband Helmond hebben zich geweldig vermaakt. Breedband Helmond bedankt het Thomashuis voor hun inzet en gezelligheid! Complimenten ook aan Suze en Cor die zich dagelijks met hart en ziel inzetten om zorg te dragen voor de bewoners van het Thomashuis te Helmond. Het was erg mooi om jullie passie voor het vak te mogen ervaren!

 • Onderhoud doen wij wanneer jij slaapt

  Het goed netwerk vraagt onderhoud om ervoor te zorgen dat jij altijd online kunt zijn, dat is onze eerste prioriteit. Wij werken, in tegenstelling tot onze concurrenten, altijd ’s nachts zodat je er geen tot weinig hinder van ondervindt. Als jij slaapt werken wij door om jou de optimale ervaring met onze diensten te geven.

      

 • Wij ondernemen duurzaam

  Ons datacenter heeft (als één van de weinige) een SMK milieu keurmerk. We koelen niet alleen in de winter, maar ook in de zomer met buitenlucht. Hierdoor besparen we enorm veel energie terwijl het datacenter goed gekoeld wordt en alle apparatuur naar behoren kan blijven functioneren.

  Maar niet alleen het datacenter is milieuvriendelijk, ook onze mediaboxen verbruiken zeer weinig stroom. De mediabox verbruikt maximaal 7 Watt wanneer deze volledig functioneert. 

  Wist je dat wij ruim 1600 zonnepanelen hebben die ons datacenter van stroom voorzien? Tevens zijn al onze auto's elektrisch waarmee we onze CO2 uitstoot zoveel mogelijk beperken.

 • Ondersteuning op afstand

  Als extra service kunnen wij op afstand met je meekijken op jouw computer om zo instellingen aan te passen. Neem gerust contact op met onze servicedesk als je hulp nodig hebt! Wij helpen je graag!

 • Gratis vervanging van kapotte afstandsbediening

  Als je al een tijdje gebruik maakt van de afstandsbediening van jouw mediabox dan kan het gebeuren dat na verloop van tijd de afstandsbediening een mindere werking gaat vertonen. Waarom zouden wij je dan laten betalen voor een nieuwe afstandsbediening? Bij ons krijg je een gratis afstandsbediening zodat je zorgeloos gebruik kan maken van onze diensten.

   

 

Wie is Breedband Helmond?

Breedband Helmond is een dochteronderneming van e-Quest. e-Quest in Helmond is een innovatieve en dynamische ICT-dienstverlener opgericht in 2000.

e-Quest gaat in samenwerking met de gemeente Helmond binnen 3 jaar heel Helmond van glasvezel voorzien, zowel de huisaansluitingen als de openbare ruimte. Daarvoor is een aparte BV opgericht: Glasvezel Helmond BV.

 

Ja ik wil glasvezel

Breedband Helmond B.V.
Schootense Dreef 26
5708 HZ Helmond
T: 0492 200 000
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2024 - Breedband Helmond