fbpx

ESPN Eredivisie

ESPN Eredivisie

ESPN is dé live sportzender van Nederland. Op het eerste kanaal van ESPN zie je een selectie van de beste ESPN-programma’s, met elke week live voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, UEFA Europa League & UEFA Conference League en de Azerion Vrouwen Eredivisie.


Op ESPN Eredivisie kijk je naar de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg verder jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS. Met ESPN Eredivisie mis je dus geen moment van het allerbeste Nederlandse voetbal.

 

De voordelen van ESPN Eredivisie
  • Elke speelronde een selectie van live Eredivisiewedstrijden
  • Uniek schakelkanaal op vrijdag met live hoogtepunten uit de Keuken Kampioen Divisie en de Eredivisie
  • Wedstrijden uit de Azerion Vrouwen Eredivisie
  • Alle rondes uit de TOTO KNVB Beker, UEFA Europa League en UEFA Conference League
  • Een selectie van live wedstrijden uit de NBA, NFL, NHL en MLB en iedere week de highlights in het programma ESPN in alle Staten.
  • Het laatste sportnieuws in ESPN Vandaag, Club TV, documentaires en actuele opinie in Voetbalpraat

Voor wie echt geen wedstrijd van zijn of haar favoriete club wil missen is er ESPN Compleet met (minimaal) 4 kanalen. Daarmee ben je wekelijks verzekerd van alle Eredivisiewedstrijden, maar bijvoorbeeld ook van een breder aanbod van internationaal voetbal en de grote Amerikaanse sporten.

 
ESPN WATCH - gratis bij je abonnement

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

Breedband Helmond B.V.
Schootense Dreef 26
5708 HZ Helmond
T: 0492 200 000
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2024 - Breedband Helmond