Skip to main content

Glasvezel Internet

Breedband Helmond gebruikt glasvezel tot in je meterkast om haar diensten aan te bieden. Glasvezel is niet alleen super snel, maar ook mega betrouwbaar! Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder internet en krijgen steeds meer apparaten (denk aan koelkasten, wasmachines, thermostaten) de mogelijkheid om ook verbonden te worden met het internet.

Doordat steeds meer apparaten op je internetverbinding worden aangesloten betekent dit dat er een veel grotere capaciteit nodig is om alles soepel te laten verlopen. De belasting op je internet wordt steeds groter en groter. Zeker als je het ook nog met de buren moet delen zoals bij ADSL en de kabel! En dat is juist het unieke van glasvezel: je krijgt een verbinding tot in huis en bent alleen van jezelf afhankelijk! 

Altijd Online

Het grote voordeel van internet van Breedband Helmond is de betrouwbaarheid. Onze missie is om ervoor te zorgen dat jij altijd online kunt zijn! Ons hele netwerk is dubbel opgebouwd zodat wij snel kunnen schakelen als één van de onderdelen niet naar behoren functioneert. Zo kunnen wij incidentele storingen heel erg beperken.

Is er een incidentele storing bij je thuis? Dan hebben wij altijd gratis servicemonteurs beschikbaar die bij je langs kunnen komen om je weer zo snel mogelijk vooruit te helpen. Deze service is helemaal gratis!

Internet Only

Ben je op zoek naar een Internet Only abonnement? Ook dat is een optie bij Breedband Helmond. Hierbij hoef je alleen de keuze te maken welke internetsnelheid bij jouw gebruik past, en wij zorgen ervoor dat je een snelle en stabiele glasvezelverbinding krijgt tot in de meterkast!