fbpx

Breedband Helmond introduceert Premium Wifi

 

Premium Wifi met Wifi 6 mesh technologie

Premium Wifi met Wifi 6 mesh technologie

De nieuwste wifi standaard is vanaf nu beschikbaar bij Breedband Helmond. Dankzij onze pilot klanten hebben we een gedegen keus kunnen maken voor het leveren van aanvullende Wifi diensten. De keus is gevallen op de Wifi 6 Mesh oplossingen van D-Link!  

Door de vervuiling van de vele wifi netwerken om ons heen en onze eigen verwachting is het tegenwoordig erg lastig om met slechts één router een hele woning van wifi dekking te voorzien. Het plaatsen van meerdere wifi punten in huis die moeiteloos met elkaar samenwerken is de nieuwe standaard.

Daar hebben we vanaf heden een hele mooie oplossing voor! Op deze pagina lees je meer over de voordelen van Mesh Wifi en de nieuwste generatie wifi: Wi-fi 6. Beide komen samen en vormen de basis van onze nieuwe dienst: Premium Wifi!  

Wil jij voor slechts €3,75 per maand je wifi verbeteren door gebruik te maken van deze nieuwe dienst? Zorg ervoor dat jij als één van de eerste hier gebruik van kan gaan maken door alvast in te schrijven. Onderaan de pagina vind je het inschrijfformulier.

Mesh wifi

Mesh wifi

Premium mesh wifi geeft u toegang tot internet met hogere snelheden, naadloze en betrouwbare dekking in de hele woning. Dit betekent dat u van de ene naar de andere kamer kunt gaan zonder uw verbinding ook maar een moment te verliezen.  

Dankzij de Smart Roaming-technologie blijven uw apparaten automatisch verbonden met het dichtstbijzijnde wifi punt in huis, terwijl de wifi punten samenwerken en één netwerk vormen.  

Onze Premium Wifi bestaat uit 3 wifi punten die op strategische plekken worden geplaats om het beste resultaat te behalen.

Wifi 6

Wifi 6

Wi-Fi 6 is de nieuwste standaard in wifi-technologie. 

U kunt nu in elke kamer sneller streamen, gamen en browsen. Het zorgt ervoor dat u overal in huis verbonden blijft terwijl u 4K-content streamt, online games speelt en videogesprekken voert.  

Met de ingebouwde Smart Steering-technologie maakt u gebruik van de snelste, minst drukke frequentieband, zodat u websites in een handomdraai kunt laden, waar u ook bent.  

Kleine data-pakketten, die bestemd zijn voor meerdere apparaten, worden samen verzonden en hoeven nooit meer in de wachtrij te staan. Dit is ideaal voor apparaten die tegelijkertijd aanspraak maken op veel bandbreedte. 

De Premium wifi oplossing helpt automatisch het accuverbruik van al uw verbonden apparaten te verminderen door na te gaan wanneer en hoe vaak gegevens moet worden overgedragen. Op die manier bespaart u energie en hoeven de accu’s van uw apparaten minder snel te worden opgeladen.

Werkt met Alexa en Google Home

Werkt met Alexa en Google Home

Onze Premium Wifi oplossing werkt met Google Home en Amazon Alexa. Is het bedtijd voor de kinderen geweest en wil je de wifi uitschakelen op hun apparaten? Dat is met één commando geregeld.  

Ontvang direct audiomeldingen over netwerkupdates en voer ze uit met voice command. Controleer de beveiligingsstatus van elk apparaat en meer.

Onze Premium Wifi is beveiligd met de nieuwste WPA3 standaard.

U bent de baas

U bent de baas

Stel basisregels in die ervoor zorgen dat uw kinderen veilig online zijn. Wilt u iedereen aan tafel hebben voor het eten? Wordt het hoog tijd om huiswerk te gaan maken? Wilt u misschien even helemaal geen schermen zien?  

D-Link biedt ouderlijk toezicht via de D-Link wifi mobiele app, dus u kunt het allemaal onder controle houden.

Makkelijke installatie via de app

Makkelijke installatie via de app

Voor een snelle installatie zonder pc hoeft u alleen maar uw telefoon te pakken, de app te downloaden, uw wifi punten op een stopcontact aan te sluiten en de eenvoudige instructies in de app te volgen.  

Tevens ontvangt u van Breedband Helmond een eenvoudige handleiding om de installatie zelf uit te voeren. U kunt de installatie van de wifi punten ook in orde laten maken door een monteur van Breedband Helmond.

Met de D-Link wifi app op uw smartphone of tablet kunt u de status van uw netwerk in één oogopslag bekijken en beheren.

We kunnen het voor je installeren

We kunnen het voor je installeren

Heb je liever dat de kundige medewerkers van Breedband Helmond de nieuwe Wifi instellen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem en dat doen wij graag.  

Zo weet je zeker dat je Premium Wifi optimaal ingesteld is, je uitleg hebt gekregen over je nieuwe Wifi systeem en je vanaf het eerste moment zorgeloos gebruik kan maken van Mesh Wifi.  

Voor de installatie vragen wij éénmalig €25,00.

Bestel nu je Premium Wifi oplossing!

Bestel nu je Premium Wifi oplossing!

We bieden onze Premium wifi oplossing aan in twee varianten: koop en huur. De koopvariant bieden we met een flinke korting aan, maar de huur variant is nog interessanter.  

Indien u ervoor kiest om de Premium Wifi oplossing te huren dan bent u altijd verzekerd van optimale service, ook aan huis. Tevens bent u ook buiten de garantietermijn ervan verzekerd dat wij het apparaat omruilen indien het kapot gaat.

Prijzen

Premium Wifi €3,75 per maand of €179,00 eenmalig (adviesprijs €249)

Premium Wifi installatie €25,00 

Neem contact op met de klantenservice via  of 0492 - 200 000 om uw bestelling door te geven.

 

 

Breedband Helmond B.V.
Schootense Dreef 26
5708 HZ Helmond
T: 0492 200 000
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2024 - Breedband Helmond