fbpx

 film fall digital 02 1

Film1

Home of Good Movies

• Voor als je nooit genoeg krijgt van film

• Een ruime keuze aan films in alle genres

• 4 Reclamevrije filmkanalen van ieder genre

• Kijk waar en wanneer je wilt met de app

 

Film1 Premiere

Kijk naar premières, de nieuwste films én klassiekers. Allemaal in zeer goede beeld- en geluidskwaliteit en zonder onderbrekingen van reclames.

 

Film1 Action

Hier komen de liefhebbers van bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, angstaanjagende horror, spannende mysteries en duizelingwekkende sciencefiction ruimschoots aan hun trekken. Voor een avond vol spanning en sensatie kies je voor Film1 Action.

 

Film1 Family

Entertainment, animatie, comedy en feel-good films voor het hele gezin. Zo kun je overdag met een gerust hart de jonge kinderen laten genieten van het Film 1 Family aanbod en ‘s avonds samen met de wat oudere kinderen kijken naar een gezellige familiefilm.

 

Film1 Drama

Het Film1 Drama kanaal is ideaal voor liefhebbers van romantiek. Van drama tot romcoms en filmhuisfilms, biedt dit kanaal een breed aanbod van films om ieders emotie te prikkelen.

 

Film1 Highlights en Premières 

Iedere maand zijn er bij Film1 nieuwe films beschikbaar. Kies je voor een Populair, All-in of Premium pakket van Breedband Helmond, dan zit Film1 hier standaard bij inbegrepen. Zo mis je nooit meer de leukste Film1 highlights en premières!

 

Film1 bestellen?

Wil je graag Film1 in je Breedband Helmond abonnement toevoegen? Neem dan contact op met onze klantenservice!

 

Wat grote kleine lettertjes van Film1
  • Kosten € 5,- per maand bij een Voordeel pakket. Kies je voor een Populair, All-in of Premium pakket van Breedband Helmond, dan zit Film1 hier standaard bij inbegrepen.
  • Film1 is een maandelijks op te zeggen module
  • Voor kleine modules geldt een opzegtermijn van een maand

Breedband Helmond B.V.
Schootense Dreef 26
5708 HZ Helmond
T: 0492 200 000
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2024 - Breedband Helmond