fbpx

De 8 van Breedband Helmond

Breedband Helmond biedt 8 mega populaire zenders in de TV Populair module die je nergens anders in een basis pakket vindt. Bij het samenstellen van de TV Populair module hebben we heel goed gekeken naar de wensen van onze klanten. Geniet van de beste zenders zonder bij te betalen!

 

1. Crime and Investigation

1. Crime and Investigation

Crime and Investigation geeft jou de mogelijkheid om je te verdiepen in real life misdaadverhalen. Deze ongelovelijke verhalen zie je terug in jouw favoriete series, waarbij een kijkje genomen in verschillende laboratoria, politiearchieven en rechtbanken. Met deze series is jouw crime avond compleet.

2. E Pop of Culture

2. E Pop of Culture

E! is dé zender voor het laatste nieuws uit Hollywood. Met showbizz nieuws, filmpremières, mode en specials over wereldsterren. Van de beste entertainmentnieuwtjes over beroemdheden en kijkjes achter de schermen: bij E! hoor je het als eerste. Daarnaast kun je genieten van exclusieve series zoals Keeping Up With the Kardashians en WAGS.

3. National Geographic Wild

3. National Geographic Wild

Nat Geo Wild is dé zender voor liefhebbers van wildlife. Naast de schoonheid van de planeet en het dierenrijk, komen ook de effecten van klimaatveranderingen en de kracht van de aarde aan bod. De missie van Net Geo Wild is om iedereen elke dag te inspireren met de mooiste verhalen uit de natuur.

4. Baby TV

4. Baby TV

BabyTV is de televisiezender voor baby’s en peuters. Overdag nemen leuke karakters zoals Pim & Pimba, Charlie & de Cijfers en de Cuddlies de allerkleinsten mee op ontdekkingsreis door de wereld en leren baby’s en peuters hun eerste woordjes en liedjes. ’s Avonds en 's nachts zorgen rustige muziek en langzaam bewegende beelden voor een rustige omgeving.

5. Boomerang

5. Boomerang

Boomerang heeft de leukste tekenfilms voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment. Boomerang richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 7 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons, met populaire personages zoals Scooby-Doo, Garfield, Tom and Jerry en Looney Tunes.

6. Motorsvision tv

6. Motorsvision tv

De beste selectie internationale motor- en autosportevenementen vind je bij Motorvision TV. Hier kijk je o.a. naar 24 hours of le mans, Asia Pacific Rally Championship en Boost Mobile Supercars E-serieus. Kortom, de zender voor iedereen die van racen houdt!

7. Playboy TV

7. Playboy TV

Playboy TV is het kanaal dat zich richt op entertainment voor volwassenen. Of het nu reality-shows zijn die de camera's laten draaien om alle stomende actie, non-stop feestjes of waanzinnig mooie vrouwen van over de hele wereld, je kunt het allemaal bekijken bij Playboy TV!

8. Meiden van Holland

8. Meiden van Holland

Meiden van Holland is de sekszender van Nederland. De programma's zijn uniek en worden voor, door en met kijkers gemaakt. je bekijkt hier programma's zoals zoals; Puur Natuur, Hemd van 't Lijf en Hollands Heetste Team.

Breedband Helmond B.V.
Schootense Dreef 26
5708 HZ Helmond
T: 0492 200 000
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2024 - Breedband Helmond